Concert ”Omul cu Șobolani”, la Doors Club

mart. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 10 martie 2017, băieții de la OCS revin pe scena Doors Club din Constanța. Cu o experiență de 20 de ani pe piața muzicală din România și trei generații de fani cuceriți iremediabil, OCS aduce la Constanța atmosfera de care ai nevoie!

Trupa s-a înființat în 1997, la Constanța, îmbogățind scena muzicii alternative românești cu o trupă care avea să devină emblema unei generații nonconformiste. În cei 20 de ani de activitate, piesele lor n-au lipsit din playlist-urile și top-urile posturilor de radio și a televiziunilor de specialitate.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului luni, 6 martie, începând cu ora 12.00.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Număr de vizualizări :581


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro