Traffic Strings, în concert la Sala Radio

feb. 13th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 9 aprilie 2017 , ora 19:00, la  Sala Radio, va avea loc un concert de muzică sacră susținut de TRAFFIC STRINGS. Concertul intitulat ADORAMUS,  pe care TRAFFIC STRINGS îl propune publicului cu o săptămână înaintea sărbătorii Paștelui,  conține o selecție de arii foarte cunoscute și îndrăgite de publicul larg.

TARFFIC STRINGS va aduce în prim plan compoziții concepute de  Giulio Caccini , Johann Sebastian Bach , Giuseppe Verdi , Wolfgang Amadeus Mozart ,  Giacomo Puccini etc., piese de o rară frumusețe care au deja patina unui timp care le-a consacrat valoarea.

Toate aceste bijuterii  muzicale vor fi interpretate în seara concertului sub forma unor aranjamente special concepute pentru acest eveniment.  O nouă viziune asupra  acestor capodopere  va determina ca desfășurătorul concertului să fie unul  deosebit, unic în felul său.

O  seară pentru bucuria  spiritului , o alegere perfectă pentru a pregăti Săptămâna Patimilor și Săptămâna Luminată , momente în care fiecare dintre noi , prin taina Înviierii,  practic  comunicăm cu divinitatea.

“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic” .

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau  Tango , TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă”.

“TRAFFIC STRINGS practica o muzica care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si  tango , jazz sau chiar rock-ul instrumental  li se par  alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros”.

“De la concertele lor ieși plin de energie iar viața este întotdeuna mai frumoasă după ce îți administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie și speranță” .

Biletele: la casa de bilete a Sălii Radio tel: 021 303 14 28 si 021 314 68 00

Rețeaua de librării Humanitas, Cărturești și Diverta, Carrefour și benzinăriile OMV, Poșta Română , magazinele In Medio

On Line la : www.eventim.ro/ro/bilete/concert-adoramus-bucuresti-sala-radio-452464/event.html si  www.bilete.ro/adoramus-traffic-strings

Demo YouTube: Ave Maria -Caccini -TRAFFIC STRINGS : www.youtube.com/watch?v=iJa1uTI9hw0

Număr de vizualizări :995


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro