„Acolo, aici, pretutindeni, just people”, de Monica Săvulescu Voudouri

feb. 16th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Editura Tracus Arte anunță apariția volumului de poezie „Acolo, aici, pretutindeni, just people” al autoarei Monica Săvulescu Voudouri.

Monica Săvulescu Voudouri s-a născut în România. A publicat până la emigrare proză și eseu și a lucrat în teatru. Din 1985 trăiește în Olanda și Grecia. Scrie roman, poezie, eseu, studii pe teme sociologice. A fost cercetător în organizații internaționale axate pe socio-psihologia emigrației. Cărțile ei au fost traduse în Grecia, Olanda, Franța, Anglia, Peru, Ungaria, bucurându-se de un adevărat succes de public în America Latină și a luat câteva premii literare.

În prezent este titular de rubrică la revista Cultura (București). În Atena este Președinta Societății Culturale Balkania Contemporană și regizor al Studioului de Teatru Profesionist din Diaspora.

Număr de vizualizări :1197


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro