Spectacol non-verbal, la Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timişoara

ian. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi,  2 februarie 2017, ora 19:00, Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timişoara găzduieşte un spectacol non-verbal invitat al trupei Studio M din Sfântu Gheorghe. „Cel Bun, Cel Rău și Mama m**ii“  recrează atmosfera din filmele western şi aduce în vestul ţării praful şi mirosul de tutun din Vestul Sălbatic.

După succesul spectacolului “Sărbătoarea primăverii”, interpretat de Trupa Studio M la Тimişoara anul trecut, actorii-dansatori din Sfântu Gheorghe revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original „Cel bun, Cel Rău și Mama m**ii“ („A Jó, a Rossz és a K**va Anyád“), care ne teleportează cu 150 de ani în urmă, într-un orăşel prăfuit din Vestul Sălbatic.

Este vorba despre o mică comunitate din oraşul El Perdido , în care oamenii de bună-credinţă convieţuiesc la un loc cu marginalii societăţii, femeile uşoare şi bandele de pistolari. Chiar dacă spectacolul este non-verbal, costumele, muzica şi dansul artiştilor readuc la viaţă încrâncenarea, dar şi farsele vechilor cowboys.

În 2017 Studio M din Sfântu Gheorghe sărbătorește 12 ani de existență, fiind printre puţinele trupe din ţară dedicate teatrului-dans. Spectacolul  „Cel bun, Cel rău și Mama m**ii“ a fost regizat, coregrafiat şi ilustrat musical de Fehér Ferenc, având premiera în data de 2 decembrie 2016.  Rolurile sunt interpetate de Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

Biletele costă 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 de luni până vineri între orele 16-19, sau prin www.biletmaster.ro

Număr de vizualizări :543


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro