Scriitorul Mihail Soare și-a lansat site-ul de autor

ian. 28th, 2017 | By | Category: Postcard

Scriitorul Mihail Soare a transmis pe adresa de e-mail a AgențieideCarte.ro un comunicat de presă prin care anunță lansarea site-ului de autor www.mihailsoare.ro.

”Site-ul cuprinde, pe lângă obișnuitele secțiuni despre biografia literară a autorului sau de prezentare a cărților publicate, o rubrică („Fragmentarium”) cu pasaje din opera sa, cu subrubricile „Stihuri”, „Proze și romanțuri”, „Daraveri politice”. Mihail Soare a inclus în structura site-ului și o secțiune activă (Blog), cu paginile „Albumul cu prieteni”, unde postează articole și eseuri despre apropiați de-ai săi din lumea literară și neliterară, „Anotimpul râșilor”, care găzduiește articole de satiră politică și parodii, precum și una de evenimente (apariții editoriale, lansări de carte), deschisă și celor ce vor să-și facă publice realizările din domeniul literar.

Prin ținuta sa grafică, excelent armonizată cu personalitatea scriitorului, site-ul este o prezență aparte în peisajul oarecum sărăcăcios al site-urilor de autor, cei mai mulți dintre literați alegând facilitățile și facilul date de rețelele sociale. Mihail Soare, numit de Mircea Micu, într-o inspirată prefață a „Gâlcevei mele cu Haydn”, „un poet surpriză”, iar de Eliza Roha (prefața volumului „Iubirea ca o sârmă ghimpată”) drept „răzvrătit de geniu” se află, și potrivit spuselor lui Șerban Codrin („vulcanul Mihail Soare este într-o erupție colosală”), în continuă efervescență creatoare, site-ul de autor abia lansat venind în validarea acestor onorante afirmații.”

Număr de vizualizări :1306


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro