S-a lansat LiveOut.ro

ian. 26th, 2017 | By | Category: Postcard

S-a lansat cea mai complexă platformă de evenimente din România – LiveOut.ro

Știai că în București sunt zilnic peste 200 de evenimente? Ești din Cluj, Timișoara, Iași sau din orice alt loc din țară și vrei sa știi ce evenimente sunt în orașul tău? Acum le găsești pe toate într-un singur loc și chiar mai mult de atât!

Pe lângă calendarul de evenimente, pe LiveOut.ro găsești acum toți artiștii români, dar si toate locurile interesante din orașul tău unde te poți distra.

Noi am făcut un exercițiu de imaginație și ne-am gândit cum ar fi să găsim toate evenimentele din toată țara într-un singur loc – așa a apărut LiveOut.ro.

Dacă vrei sa mergi la un concert, sa îti inviti prietena la teatru, să înveți să dansezi salsa, să îți îmbunătățești aptitudinile la un workshop, să te relxezi la un curs de yoga sau cauți o super petrecere pentru diseară intră pe LiveOut.ro.

Acum găsești toate evenimentele din orașul tău într-un singur loc, pe cea mai cool platformă de evenimente.

LiveOut.ro – Uită-te pe unde mergi!

www.liveout.ro

www.facebook.com/liveout.ro /

Număr de vizualizări :580


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro