Excluderi ilegale din USR

ian. 12th, 2017 | By | Category: Postcard

Preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, dl. Cristian Teodorescu, şi vicepreşedinţii Dan Mircea Cipariu şi Florin Iaru au trimis pe adresa AgenţiadeCarte.ro un comunicat de presă în care se arată că „așa-zisele excluderi din Uniunea Scriitorilor din România ale scriitorilor  Catia Maxim, Mugur Grosu, Radu Aldulescu, Dinu Adam, Ioan Vieru și Adrian Lustig la ședința de miercuri, 11 ianuarie 2017, a pretinsului Consiliu al Uniunii Scriitorilor sunt nule de drept”. În documentul citat se mai arată că „președintele Uniunii este dl Cristian Teodorescu,  reconfirmat la Adunarea Generală a USR din 7 ianuarie 2017, și că toate deciziile luate de Consiliul mai sus numit sunt ilegale”. AgenţiadeCarte.ro vă prezintă comunicatul primit la redacţie. În fotografia care ilustrază acest text sunt prezenţi câţiva dintre scriitorii care au participat la Adunarea Generală Ordinară a USR din data de 7 ianuarie 2016, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti: Mugur Grosu, Cristian Teodorescu, Adrian Suciu, Valeriu Mircea Popa (rândul de sus), Ioan Vieru, Daniel Vorona, Mugur Grosu, Florin Iaru, Paul Vinicius (rândul de mijloc), Radu Aldulescu, Catia Maxim, Cristian Tiberiu Popescu, Dan Mircea Cipariu, Dan Iancu şi Adrian Lustig (primul rând).

Comunicat

Așa-zisele excluderi din Uniunea Scriitorilor din România ale scriitorilor  Catia Maxim, Mugur Grosu, Radu Aldulescu, Dinu Adam, Ioan Vieru și Adrian Lustig la ședința de miercuri, 11 ianuarie 2017, a pretinsului Consiliu al Uniunii Scriitorilor sunt nule de drept.

Atragem din nou atenția membrilor USR că președintele Uniunii este dl Cristian Teodorescu,  reconfirmat la Adunarea Generală a USR din 7 ianuarie 2017, și că toate deciziile luate de Consiliul mai sus numit sunt ilegale.

Preşedintele USR,

Cristian Teodorescu

Vicepreşedine USR,

Dan Mircea Cipariu

Vicepreşedinte USR,

Florin Iaru

12 ianuarie 2017

Număr de vizualizări :2300


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro