Concursul de proiecte ”Anima pentru Societate”, ediția a III-a

ian. 17th, 2017 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’ Anima anunță organizarea concursului de proiecte ”Anima pentru Societate”, ediția a III-a. După ce producțiile „Conu’ Leonida față cu reacțiune”, „Copii răi” și „O noapte furtunoasă” au încântat publicul prin jocul actoricesc și creativitatea regizorală, juriul format din personalități din lumea artei va alege două proiecte care vor fi produse de Teatrul Arte dell’ Anima în 2017. Spectacolele vor fi jucate pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere și în festivaluri de teatru naționale și internaționale.

Dacă ai maxim 30 de ani, ai o piesă în 2-4 personaje și o idee de montare inedită, uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:
Regulament de participare:
Trimiți textul în format pdf.*
Spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice).
*Faci un deviz estimativ.
*Trimiți CV-ul tău.
* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: office@artedellanima.ro până la data de 5 Februarie 2017, ora 18:00.
În evaluarea proiectelor se va acorda o atenție deosebită celor care:
Prin text sau concept regizoral se încadrează în contextual social mondial actual.
Având în vedere faptul că vrem să participăm cu spectacolele în festivaluri naționale și internaționale, suntem interesați de o tematică la zi, care să reflecte problemele societății contemporane și ale tinerei generații.
Preferabil, neaplicabilă plata drepturilor de autor sau cu posibilitatea de obținere rapidă a acestora și cu un cost rezonabil.
Calendar Concurs:
16 ianuarie – 05 Februarie 2017, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor
06 – 14 Februarie 2017 – Jurizarea proiectelor
15 Februarie 2017 – Afișarea proiectelor câștigătoare
Număr de vizualizări :789


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro