Spectacol etnofolcloric extraordinar, în Parcul Bazilescu

dec. 21st, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 decembrie 2016, de la ora 19.30, Teatrul EXCELSIOR prezintă un spectacol extraordinar în cadrul festivalului ”Moș Crăciun vine la EXCELSIOR”. Evenimentul va fi susținut de Ansamblul Busuiocul de la Bacău și va avea loc în Parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei.

Programul cuprinde cântece și jocuri etnofolclorice din întreaga țară, precum și o suită de datini și obiceiuri tradiționale de anul nou (Capra, Ursul, Caii), interpretate într-un stil original. Costumele tradiționale, măștile, instrumentele muzicale și urările autentice de belșug și bine vor învia tradiții seculare pe scena special amenajată în fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilesu.

Moș Crăciun vine la EXCELSIOR este organizat de Teatrul EXCELSIOR, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, în perioada 14 – 22 decembrie 2016, evenimentul fiind la a doua ediție. Conceput ca un festival de obiceiuri și datini, evenimentul aduce în prim-plan, momente artistice inedite, recitaluri susţinute de artişti consacraţi și concerte de colinde din toate zonele țării.

Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele şi programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe site-ul teatrul-excelsior.ro.

Număr de vizualizări :1087


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro