Lansarea volumului ”La Tolce Vita. Robert Şerban în dialog cu Marcel Tolcea”

dec. 4th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 6 decembrie 2016, ora 16:00, în amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timișoara, va avea loc lansarea volumului ”La Tolce Vita. Robert Şerban în dialog cu Marcel Tolcea”. Volumul a apărut în colecţia Dialoguri, Analize a Editurii Universităţii de Vest. Alături de autori se vor afla prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest şi conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu, prorector al Universităţii de Vest.

„Marcel Tolcea e un poet original, un om generos (a ajutat nu puțini scriitori, tineri ori nu, să publice și să-și facă literatura cunoscută), un excelent ziarist și, totodată, un admirat, de către studenți, profesor de Jurnalistică. E lipsit de emfază, de vanitate, gata oricând, parcă, să facă o glumă bună ori un spectaculos joc de cuvinte care să-i binedispună pe cei din preajma sa. Și, înainte de toate, cred că Marcel este un om bun, exemplar. În paginile acestei cărți își va povesti viața de până acum.” (Robert Șerban)

Număr de vizualizări :1028


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro