Concert ZOB, la Doors Club

dec. 5th, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 9 decembrie 2016, începând cu ora 22:00, Doors Club din Constanța îți propune o noapte neconvențională în compania veselă a trupei ZOB.

Dacă nu-ți place Hrușcă, te-ai săturat de Bănică și te simți copleșit de goana după cadouri, ZOB îți propun să iei o pauză și să te alături unei sărbatori deja înradăcinate în mentalul colectiv. Who Killed Santa combate haosul și nu-ți dă voie să devii Grinch!

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: luni-joi, între 12:00-17:00 sau la intrare la eveniment. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol.
În octombrie 2015, ZOB lansează materialul cu numărul 6 al formației, “Deviant” – noul disc, ce conține 12 melodii și marchează începutul colaborării cu Universal Music România.
“Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de către Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță.
În 2016 au continuat turneul de promovare a noului album și i-ați putut urmări pe scenele festivalurilor naționale.
Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Doru (tobe) și Gabriel (clapă).

www.facebook.com/zob
www.youtube.com/user/trupaZOB

Număr de vizualizări :603


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro