Trooper cheamă constănțenii la Doors Club

nov. 29th, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 2 decembrie 2016, ora 21.000, la Doors Club din Constanța, Trooper lansează albumul „În ziua a opta”.

Înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dincă împreună cu Ionuț „Oscar” Rădulescu pentru a cânta un heavy metal în genul idolilor lor Iron Maiden sau Judas Priest, Trooper este una dintre cele mai apreciate trupe din România. Cu un palmares impresionant, Trooper deschide, în România, concerte ale trupelor Iron Maiden (2008), Nazareth, Manawar (2009), Scorpions, Judas Priest, Whitesnake (2011).

TROOPER – „cea mai bună formație de rock” (titlu obținut în clasamentele de rock ale anului 2008) și „cea mai bună trupă” a anului 2010 în topul metalhead.ro – urcă pe scena Doors Club vineri, 2 decembrie. În deschidere, veți avea ocazia să ascultați trupele Stonelight și constănțenii Dinfier.

TROOPER – https://www.facebook.com/TrooperRocks
STONELIGHT – https://www.facebook.com/StoneLightBand
DINFIER – https://www.facebook.com/Dinfier

Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :630


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro