Teatrul EXCELSIOR îl aduce pe Moș Crăciun în Parcul BAZILESCU

nov. 30th, 2016 | By | Category: Eveniment

În perioada 14 – 22 decembrie 2016, Teatrul EXCELSIOR, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, organizează a doua ediție a festivalului ”Moș Crăciun vine la EXCELSIOR”. Evenimentele vor avea loc în Parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei, în intervalul orar 17.00 – 21.30.

Conceput ca un festival de obiceiuri și datini, evenimentul aduce în prim-plan spectacole de teatru, recitaluri susţinute de artişti consacraţi precum Narcisa Suciu, Irina Loghin sau Fuego, concerte de colinde și datini reînviate de ansambluri folclorice precum Ansamblul Busuiocul,  Ansamblul Folcloric Doina, Grupul Teleormanul împreună cu Florin Vasilică.

Atelierele creative de joacă pentru cei mici, coordonate de actori şi animatori, concursurile şi întrecerile răsplătite cu daruri sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru publicul bucureștean, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele Teatrului EXCELSIOR, precum și programul  complet al festivalului Moș Crăciun vine la EXCELSIOR sunt disponibile pe site-ul teatrul-excelsior.ro.

Număr de vizualizări :1220


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro