Poeme de Mircea Dinescu, în Translation Café

nov. 9th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Translation Café No 169, care apare sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București,  The British Council,  Institutul Cultural Român și Ambasada Irlandei, cuprinde poeme semnate de Mircea Dinescu. Traducere în limba engleză de Manuela Chira, absolventă MTTLC.

Cu aceste poeme de Mircea Dinescu publicate sub formă de texte paralele, atât în limba engleză, cât și în limba română, Translation Café continuă publicarea unor texte traduse de absolvenți ai Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan, promoția 2016.

Poeziile din acest număr au fost alese și traduse din limba română în limba engleză de Manuela Chira, ca parte din disertația susținută în iunie 2016.

Translation Café  No 169 poate fi consultată și descărcată din acest moment la adresa de internet:  revista.mttlc.ro/

Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați-vă Redacției  lidia.vianu@g.unibuc.ro


Număr de vizualizări :660


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro