spot_img

Mike Godoroja & Blue Spirit, la Doors Club

Duminică, 13 noiembrie 2016, ora 20:30, Doors Club din Constanța vă invită la un spectaculos concert Mike Godoroja & Blue Spirit. Un show elitist, pentru gusturi rafinate. Unele dintre instrumentele folosite în concert sunt unice în Europa: Hammond, Hurdy-gurdy (datează din primele secole creștine), Harmonium (instrument de origine indiană, similar cu orga), Ciggar-box guitar (apare în America, în timpul Războiului Civil), Dulcimerul ș.a. Trupei maestrului Mike Godoroja i se alătură constănțeanul Tiberiu Duțu (bass).

Nu ratați o seară în care muzica vă va ajuta să descoperiți frumusețea și rafinamentul unei arte realizate cu profesionalism.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Componența trupei:

MIKE GODOROJA: voce, percuție, Vocoder, laser harp, inspirație
Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alții să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip și Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer; a realizat timp de 20 de ani emisiuni de radio și televiziune despre muzică și artiști. Blues-ul „elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești creează inconfundabilul timbru Mike Godoroja & Blue Spirit.

OTHELLO (Florentin Milcoff): orgă Hammond, Vox Continental, Hohner clavinet D6, Fender Rhodes, piano, Moog Voyager, Korg MS20, Arp Odyssey, pian, Big Mamma Moog system (20 de sintetizatoare), Mellotron, Moog Prodigy, Wheel harp, Harmonium, orga Farfisa, Vermona Syntesizor, Morphwiz video syntesizer, voce
Artist complet, Othello a cântat în lungul și în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud, cu oprire în Germania, Turcia sau Elvetia. În România a orchestrat, compus și interpretat pentru albumele unor artiști ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirica, Direcția 5; a cântat alături de Paula Seling, A.G. Wainberger, Laurențiu Cazan, Ștefan Bănică jr. și alții. A realizat emisiuni pentru Tele 7 ABC, Realitatea TV, Radio Romantic, Antena1. A fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestrație – Iris Athenaeum în 2001, în cadrul Galei Industriei Muzicale Românești.

ANDREI IORGA: chitară bas, Moog Phatty bas, keyboards, midi contrabas, voce
A învățat să cânte singur și s-a alăturat unor trupe de rock și heavy metal. În 2008, a fost cooptat în proiectul „Balade din Carpați” susținut de soprana Felicia Filip și trupa K1, având ocazia să concerteze în Germania, Franța, Austria, Belgia și Italia.

DAN SOCHERI: tobe, DW collectors special edition, percuție, Sampler, Daiko drums, „clopote vacă”, „mătură frunze”
“Bate toba” de 30 de ani, explorând genuri și stiluri diferite, rock progresiv, rock-metal, blues, country, jazz. A cântat cu trupe precum Reborn, Jack`s output, Fără vise.

ALIN PĂUN: chitare electrice, Gibson Les Paul1973 model Jimmy Page, Gibson Lucille model B.B.King, Fender Stratocaster, Fender Telecaster model Jimmy Page, chitară acustică 6 și 12 corzi, Dobro, Buzuki, banjo, dulcimer, Hup Cup guitar, Ciggar Box guitar, mandolin, harp guitar
A început să cânte la chitară la 16 ani, autodidact. Întâlnirea de la 20 de ani cu Nicu Patoi i-a schimbat viața, la 21 de ani fiind distins cu locul II la concursul „Naționala de Rock” coordonat de Adi Manolovici. A cântat cu Red Blond, Jorge and The Bandits.

HENRY DEMI: sound-designer, Big Mamma Moog
Pasionat de sintetizatoare și de sound-design, Henry a fost elevul lui Dan Stetsco – Polymoog. A cântat cu trupa Acvila. A participat la producția Iris Simfonic „Din nou împreună”, 2015.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508