Lansarea cărții ”Leadership rezonant”, de Richard Boyatzis și Annie McKee

nov. 15th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 18 noiembrie 2016, de la ora 15.00, Editura Minerva vă invită la evenimentul de lansare a cărții ”Leadership rezonant”, de Richard Boyatzis și Annie McKee, cu o prefață de Daniel Goleman. Lansarea va avea loc în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus – carte  de învățătură, la standul nostru nr. 47, nivel 0,  din Pavilionul Central Romexpo, București. Prezintă cartea: Adelina Maria, Director de Program Fundația Leaders, traducătoarea Teodora Zaharia-Tomeș și editorul.

Leadership rezonant. Reînnoiește-te și conectează-te cu ceilalți prin conștientizare, speranță și compasiune este o carte necesară oricărui manager, care aduce laolaltă lecțiile învățate de autorii Richard Boyatzis şi Annie McKee pe liniile de front ale întreprinderilor şi organizaţiilor mari şi mici din întreaga lume, de la şcolile din Africa de Sud la consiliile de administraţie ale centrelor globale de comerţ.

„Aşa cum arată autorii, cei mai buni lideri nu sunt doar ei înşişi extrem de motivaţi, ci şi foarte capabili să transmită cumva acea pozitivitate, declanşând şi mobilizând atitudini pozitive celor din jurul lor. Dar leadershipul eficient merge mai departe de imaginea unei singure stele care presară praf magic peste ceilalți. Adevăraţii lideri ştiu că, la rândul lor, sunt şi ei conduşi – leadershipul funcţionează ca o stradă cu două sensuri. Orice lider trebuie să asculte şi să se pună de acord cu ceilalţi atunci când trebuie să ridice semnale, astfel ca toţi cei implicaţi să ţină pasul de-a lungul întregului drum. […] Dacă avem nevoie de ceva de la liderii de azi, avem nevoie de mai mult leadership de tip rezonant.“ – Daniel Goleman

Richard Boyatzis este autor și profesor în Departamentul de Comportament Organizațional la Școala de Management Weatherhead. Este unul dintre experții internaționali cei mai apreciați în dezvoltare organizațională și inteligență emoțională.

Annie McKee este co-președintă a Telos Leadership Institute și predă la Universitatea din Pennsylvania, Graduate School of Education.

Daniel Goleman este autor, psiholog și jurnalist pe teme științifice. Cartea sa, Inteligența emoțională, a fost best-seller un an și jumătate pe lista ziarului The New York Times. De asemenea, a fost best seller în multe țări, inclusiv România, fiind tipărită în 40 de limbi.

Număr de vizualizări :1210


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro