Festivalul ”SoNoRo”, la cea de-a XI-a ediție

nov. 9th, 2016 | By | Category: Eveniment

Ajuns la cea de-a XI-a ediție, Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo va concerta, pentru a treia oară în istoria sa,  în Timișoara. Pe 9 și 10 noiembrie  2016 vor avea loc trei concerte ”SoNoRo” la Biserica Millenium, la Cărturești Mercy și Palatul Baroc – Muzeul de Artă. Accesul publicului la concerte va fi liber.

Titlul acestei ediții – „La Muse et le Poète” – a pus festivalul sub semnul inspirației și al poeziei pe care arta o aduce în viața noastră. În București publicul a avut ocazia să asiste la o îmbinare a artelor: muzica cu poezia, arta plastică cu literatura, moda cu arta video, iar publicul a fost invitat să devină inspirație artiștilor și să-și aleagă compozitorul preferat pentru concertul final de la Sala Radio.

Acest dialog cu publicul va continua în Timișoara în cadrul unui Salon Muzical – Our Muses, ce va avea loc pe 10 noiembrie la Cărturești Mercy. Salonul  va prilejui un dialog cu artiștii Erik Schumann și Alissa Margulis (vioară), Răzvan Popovici și Liisa Randalu (violă) și Marcin Sieniawski (violoncel). Publicul va avea ocazia să participe la un dialog deschis cu muzicienii și să descopere care le sunt muzele, sursele de inspirație și poeții preferați.

Concertele ”SoNoRo” în Timișoara sunt un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

Festivalul „SoNoRo” va continua până pe 14 noiembrie cu alte trei concerte în Cluj-Napoca și unul în Bistrița. Detalii pe www.sonoro.ro .

Număr de vizualizări :592


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro