Evenimentele asociate inaugurării Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” vor fi reprogramate

nov. 25th, 2016 | By | Category: Postcard

Muzeul Municipiului București anunță, printr-un comunicat de presă, reprogramarea evenimentelor asociate inaugurării Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

”Includerea clădirii Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” în circuitul turistic al Capitalei va fi reprogramată pentru o dată pe care o vom anunța ulterior.

Muzeul Municipiului București mulțumește publicului pentru interesul susținut și asigură pasionații de știință și cultură că reprogramarea deschiderii Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” servește bunei desfășurări a activităților în acest spațiu reabilitat ce urmează să fie, în cel mai scurt timp, reintegrat în circuitul cultural al Capitalei, pentru beneficiul comunității.”

Număr de vizualizări :1008


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro