Concert Alternosfera, la Doors Club

nov. 22nd, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 noiembrie 2016, ora 23:00, Alternosfera te cheamă la unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le poți întâlni la Constanța! Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică!

În perioada noiembrie – decembrie 2016, Alternosfera susține un turneu de încheiere a promovării albumului Haosoleum și, respectiv, a tripticului Epizodia. În cadrul turneului vor avea loc concerte în orașe, precum București, Brașov, Iași, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Arad, iar ultimul concert se va desfășura la Chișinău, pe 17 decembrie, la Hala Moldova Film.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro.

Număr de vizualizări :723


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro