Cele mai populare titluri ale Grupului Editorial ART, la Gaudeamus 2016

nov. 24th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Cea mai râvnită carte a Târgului Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură, încheiat duminică seară, la Romexpo, a fost seria „Harry Potter“ de J. K. Rowling, de la Editura Arthur. Premiul a fost stabilit prin votul publicului ales dintre cei 125.000 de vizitatori care au trecut porțile Târgului Gaudeamus pe parcursul celor cinci zile.

Totodată, „Cartea cu Apolodor” și „Harry Potter și copilul blestemat” și-au disputat la egalitate statutul de vedetă la standul Editurii Arthur.

Lansată sâmbătă, 21 noiembrie, la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, „Cartea cu Apolodor” a fost cea mai apreciată carte ilustrată, atât de cei mici, cât și de cei mari.

„Pentru mine a fost o plăcere să îl însoțesc pe Apolodor în călătoria sa lungă și întortocheată. Rareori mi-a fost dat să mă bucur de un tovarăș de drum atât de încântător” a mărturisit Dan Ungureanu, ilustratorul lui Apolodor.

„Cartea cu Apolodor” de la Editura Arthur te invită în cea mai frumoasă călătorie și te provoacă să faci înconjurul lumii cu o carte, fără ca măcar să te ridici din fotoliu! Și pentru că neobositul pinguin avea nevoie de o haină nouă și de o coafură mai la modă, a fost chemat la pregătirile de plecare și ilustratorul Dan Ungureanu, care a făcut o treabă gro-za-vă.

Topul celor mai vândute cărți ale Grupului Editorial ART la Gaudeamus 2016:

Editura ARTHUR

 1. Gellu Naum, Cartea cu Apolodor
 2. J.K. Rowling, Harry Potter și copilul blestemat
 3. Rick Riordan, Magnus Chase 1. Sabia verii
 4. David Walliams, Mătușica îngrozitoare

Editura YOUNGART

 1. Nicola Yoon, Absolut tot
 2. Ransom Riggs, Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor
 3. Rainbow Rowell, Eleanor & Park

Editura ART

 1. Han Kang, Vegetariana
 2. Roald Dahl, Unchiul Oswald
 3. Frank McCourt, Cenușa Angelei

PALADIN

 1. Dmitri Gluhovski, Metro 2033
 2. N.K. Jemisin, Cele O Sută de Mii de Regate
 3. James Corey, Trezirea Leviatanului

Toate noutățile și bestseller-urile Grupului Editorial ART sunt disponibile pe site-urile noastre: www.editura-arthur.ro // www.editura-art.ro // www.editura-paladin.ro

Număr de vizualizări :840


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro