AUDIȚIE NAȚIONALĂ 2016

nov. 22nd, 2016 | By | Category: Postcard

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în parteneriat cu ARCUB organizează AUDIȚIE NAȚIONALĂ 2016, ediția a IV-a, festival dedicat tinerilor actori.  AgențiadeCarte.ro vă prezintă regulamentul.

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenților din ultimul an de studiu (anul III – Licență; anii I și II – Master) și absolvenților Facultăților de Teatru din toată țara. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional – angajat, independent etc.

– Participanţii trebuie să aibă până în 35 de ani.

– Pentru înscrieri participanţii trebuie să trimită până pe data de 8 decembrie, la adresa de e-mail auditienationala@gmail.com următoarele:[i]

  • înregistrări audio-video care trebuie să cuprindă:

–          7 minute one man show / one woman show la alegere

–          3 minute de prezentare a unei aptitudini (dans, voce, jonglerie etc.).

Dacă aptitudinile sunt incluse în  one man show / one woman show, poate fi trimisă o singură înregistrare cu durata de 10 minute.

  • CV
  • În perioada 9 – 11 decembrie, juriul va selecta înregistrările trimise. Toți cei selectați vor fi anunțați pe data de 12 decembrie și programaţi în zilele de 15, 16 și 17 decembrie pentru a susţine în fața unui juriu final, la UNATC, Sala Ileana Berlogea, one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis la înscriere.

[i] Cerinţele pentru înscriere trebuie trimise într-un folder cu numele dumneavostră

Număr de vizualizări :748


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro