AG Weinberger, în concert la Craiova

nov. 7th, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 13 noiembrie 2016, ora 19:00, Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova vă invită la concertul excepţional ”GRINGO DE ROMANIA”, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul AG WEINBERGER- Mr. Blues al României!

GRINGO DE ROMÂNIA

Autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, un artist ce  aduce melosul şi poveştile secolului trecut, în contemporaneitate.

Premiul pentru ”Cel mai bun artist de blues al anului 2015” şi premiul pentru ”Cel mai bun album de blues al anului 2015 – Mighty Business”

Mighty Business se află în acest moment în TOP 40, secţia Blues/Rock din Statele Unite iar piesele sale sunt difuzate de peste 250 de posturi de radio din întreaga lume. Mighty Business a primit deja recenzii excepţionale din Grecia, Franţa, Germania, Australia, Olanda, S.U.A., Marea Britanie, Argentina etc.

Aşadar, vă propunem să vă luaţi un răgaz, alături de un artist care face diferenţa în muzica live din România şi să fim părtaşi la GRINGO DE ROMANIA,

Duminică, 13 noiembrie, ora 19:00, doar la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova

Muzica bună nu are graniţe, nu are vârstă, ci ne uneşte pe toţi într-un spirit mai bun.

Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credinţă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Sunteți așteptați duminică, 13 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul Naţional “Marin Sorescu”, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, Craiova, la un concert de blues si jazz, un solo acustic de cea mai înaltă forţă si expresie artistică.

Bilete şi rezervări la 0251 413 677 şi în reţeaua de bilete Eventim. Agenţia de bilete – str. Alexandru Ioan Cuza nr.11,

Program: Luni-09:30-16:00 Marţi-Vineri: 09:30 18:30

Sâmbătă-Duminică:10:00-13:00 /16:30-18:30

Număr de vizualizări :718


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro