“ALCOOL” – un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, la Teatrul Nottara

nov. 15th, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 16 noiembrie și joi, 1 decembrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu, Teatrul Nottara a programat – “ALCOOL”, un spectacol realizat de către regizorul Mihai Măniuțiu,  pe versurile lui Ion Mureșan și muzica fascinantei Ada Milea.

Ţi-am tot spus, acoperișul e spart

Noaptea vǎd stelele / cȃnd stau ȋntins ȋn pat

Cȃnd plouǎ… și-n farfuriile noastre plouǎ

Cȃnd e soare… și-n farfuriile noastre e soare

Reparǎ, reparǎ, reparǎ acoperișul… Te-am tot rugat

Reparǎ, reparǎ, reparǎ acoperișul… Acoperișul e spart

Casa noastrǎ e neagrǎ, cȃnd cerul e negru

Casa noastrǎ e roșie, cȃnd cerul e roșu

Nu mai avem… Un ȋnǎuntru al nostru și-un afarǎ al nostru

★ Alcool ★ este “un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, dintre speranță și damnare, dintre luciditate și uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie.

Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povești care nu sună niciodată la fel și pe care le poți vizualiza cu ochii minții fie că ești într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru” (Oana Bogzaru, Yorick.ro)

Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara (www.nottara.ro) dar și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului. Prețurile variază de la 29.16 lei (preț redus) până la 47.52 lei.

ALCOOL

pe versurile lui Ion Mureșan

Regia: Mihai Măniuțiu

Scenografia: Adrian Damian

Coregrafia: Vava Stefanescu

Muzica originală: Ada Milea

Light-design: Cristi Șimon

Cu: Ada Milea, Vava Ștefănescu, Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Ioana Calotă, Gabriel Răuţă, Alexandru Jitea, Bobo Burlăcianu, Alex Neagu, Vladimir Ivanov.

Durata spectacolului: 60 minute.

Teatrul Nottara

Stagiunea 2016-2017

www.nottara.ro / www.facebook.com/alcool.spectacolul

Număr de vizualizări :847


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro