”TRAFFIC STRINGS Live in Concert”, la Palatul Braniki din Bialystok – Polonia

nov. 11th, 2016 | By | Category: Eveniment

Duminică, 20 noiembrie 2016, la Palatul Braniki din Bialystok – Polonia, grupul instrumental TRAFFIC STRINGS propune un “trafic muzical” de cea mai bună calitate .

De la Anotimpurile lui Antonio Vivaldi până la ritmurile dinamice ale muzicii tradiționale românești și ale tangoului argentinian. Programul serii se va completa cu armoniile interesante ale muzicii lui Satie și cu piese ce aparțin a doi dintre cei mai cunoscuți compozitori ai secolului XX , Bela Bartok și George Enescu .

“Traffic Strings – live in concert însumează, într-o alcătuire delicat mozaicată, unele din cele mai cunoscute şi mai sensibile pagini muzicale, deja apartenente memoriei afective a melomanilor de pretutindeni. Naiul este cel care le „transportă” mai aproape de sufletul românesc, pentru a se integra el însuşi, totodată, în armonia lumii. Ineditul devine familiar, îndemnând degustătorul de artă să pătrundă în intimitatea rafinată a muzicii bune şi, de ce nu, să i se abandoneze. Mai presus de apartenenţa naţională,Traffic Strings este un brand al acestor vremuri.” (Loredana Baltazar)

Număr de vizualizări :1084


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro