Stagiunea UnderGrant: Concurs de proiecte pentru tinerii creatori

oct. 28th, 2016 | By | Category: Postcard

Opera Comică pentru Copii vine în sprijinul tinerilor creatori și organizează un concurs de proiecte, intitulat ”Stagiunea UnderGrant”, pentru noua sală de spectacole, deschisă la demisolul clădirii din Calea Giulești, nr. 16. Termenul limită pentru înscrieri este 28 noiembrie 2016. Instituția invită tinerii creatori (regizori, coregrafi, scenografi) să trimită propuneri de spectacole de operă / operetă / balet / musical / teatru, adaptate pentru copii. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: CV-ul aplicantului, conceptul regizoral / coregrafic al spectacolului, conceptul scenografic (schițe decor / costume), coloana sonoră / partitura, publicul vizat și mesajul spectacolului.

Proiectele vor fi trimise la sediu sau prin email: contact@operacomica.ro (cu link pentru descărcarea fișierului, nu cu atașament).

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește patru premiere la Sala Mare și câte cinci în Salonul Mozart și Sala UnderGrant. Cea dintâi premieră de la Sala Mare este opera “Răpirea din Serai”, de W.A. Mozart, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, programată pentru 5 noiembrie 2016. Urmează baletul clasic “Spărgătorul de nuci”, de P.I Ceaikovski, musicalul “Micuța Dorothy” și baletul contemporan “Pinocchio”.

Număr de vizualizări :931


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro