Livia Lucan-Arjoca lansează volumul de poezie ”1+1> 2”

oct. 4th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 21 octombrie 2016, ora 19.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei 45), va avea loc lansarea volumului de poezie “1+1>2”, de Livia Lucan-Arjoca (Editura Charmides, 2016). La evenimentul de lansare va participa, alături de autoare, scriitorul Ciprian Măceșaru.

”Vă invit alături de mine pe toți cei curioși să aflați de ce 1+1>2! Sigur ați avut momente când alături de prieteni sau necunoscuți, ați simțit că puteți muta munții loc! Îmi doresc să ne reamintim de puterea lui 1+1>2 de fiecare dată când simțim că ne-am atins limitele. Vă doresc să nu vă mulțumiți cu puțin și să căutați în viețile voastre pe cei alături de care 1+1 este mai mare ca 2,  chiar dacă această căutare poate să însemne și zbucium”, explică Livia Lucan-Arjoca, autoarea volumului.

”Dacă nu-i o poezie fericită, e, în orice caz, una tonică, un angajament umanist cald şi vibrant în candoarea şi spontaneitatea lui”, scrie criticul literar Alexandru Cistelecan despre volumul ”1+1>2”.

Un singur text publicat pe facebook, cu like-uri cât tirajul unei cărți

Pagina de facebook a cărtii 1+1>2 (www.facebook.com/unuplusunumaimarecadoi/)  a fost lansată în luna mai a acestui an, iar unul dintre textele publicate pe aceasta pagina a adunat peste 1000 de like-uri. Este vorba despre textul ”Cu Vlad” pe care îl puteți citi aici goo.gl/0QSsDd

”Este o surpriză foarte plăcută pentru mine; tirajul mediu al cărților de poezie este undeva la 2500 de exemplare, iar acest text a depășit deja în vizionări un tiraj mediu de carte. Mai exact, a ajuns la peste 18.500 de vizionări și peste 1000 de like-uri, ceea ce arată ca există public pentru poezie, doar că noi nu știm cum să ajungem la el”, explică Livia Lucan-Arjoca.

Pe pagina de facebook a volumului veți putea citi poezii mai noi sau mai vechi ale Liviei Lucan-Arjoca, dar și poeme ale altor autori contemporani. De asemenea, pe pagina de facebook 1+1>2 (www.facebook.com/unuplusunumaimarecadoi/ ) sunt anunțate lecturile publice și evenimentele la care participă autoarea volumului. Va încurajăm să dați like paginii!

Despre Livia Lucan-Arjoca

Livia Lucan-Arjoca (Roșca) este specialist în comunicare, formator și președinte al Asociației 7 ARTE www.7arte.org. În 2006, Livia a publicat volumul de poezie ”Ruj pe icoane”, Cartea Româneasca, distins cu premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România și cu alte premii naționale, precum Premiul ”Mihai Eminescu” 2006, sau premul Prometheus 2006, oferit de Fundația Anonimul.

Volumul ”1+1>2”, apărut la editura Charmides în 2016 este al doilea volum de poezie al autoarei Livia Lucan-Arjoca. Volumul poate fi comandat pe website-ul editurii www.charmides.ro, iar în București poate fi găsit în rețeaua de Librării Humanitas și la Librăria Open Art.

Număr de vizualizări :2273


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro