Festivalul Naţional de Teatru, la Adevărul Live

oct. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Naţional de Teatru şi ADEVĂRUL continuă seria interviurilor FNT de la Adevărul Live. Mari personalităţi teatrale, implicate în ediţia a 26-a a Festivalului, vor putea fi urmărite în perioada 17 – 28 octombrie 2016, de luni până vineri, între orele 11.00 – 12.00  şi  14.00 – 15.00.

Poveşti din spatele cortinei vor fi dezvăluite de creatori dăruiţi teatrului, din Bucureşti sau din ţară, şi iubiţi de publicul spectator: Maia Morgenstern, Helmut Stürmer, Marius Manole, Marian Râlea, Dragoş Galgoţiu, Oana Pellea, Radu Jude, Miklós Bács, Emilia Popescu, Victor Ioan Frunză, Teodor Corban, Gianina Cărbunariu, Zoli TOTH Project, Alexandru Darie şi alţii.

Marina Constantinescu, directorul artistic al FNT, vorbeşte despre migala de a desena direcţia Festivalului Naţional de Teatru, cu centrele de greutate care se schimbă de la an la an şi care, tocmai acestea, îl menţin viu şi cu sens, transformându-l într-un „manifest împotriva  distrugerii valorilor civice, a lumii profunde, normale şi aşezate în care ar trebui să trăim…!

Interviurile vor putea fi urmărite, în direct, şi în Pasajul FNT, care va fi deschis publicului între 17 şi 30 octombrie 2016.

În cei trei ani de colaborare, FNT şi ADEVĂRUL şi-au unit forţele ca să aducă Festivalul aşa cum este el: mai aproape de public. De aceea se strâng, într-un timp definit, un număr mare de artişti importanţi în studioul Adevărul Live; de aceea au avut loc livestreaming-urile unor spectacole; de aceea Festivalul este amplu şi prompt prezentat – fie online, fie în paginile tipărite ale cotidianului.

Detalii – pe www.fnt.ro şi www.adevărul.ro, pe pagina de Facebook a publicaţiilor Adevărul –  ro-ro.facebook.com/Adevarul, precum şi pe pagina oficială de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru –

www.facebook.com/FNT-Festivalul-National-de-Teatru-The-National-Theatre-Festival-160309668068/

Număr de vizualizări :995


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro