Doors Club dă startul unui nou sezon de concerte live

oct. 10th, 2016 | By | Category: Postcard

Vineri, 14 octombrie 2016, constănțenii vor avea prilejul să asiste la concertul extraordinar al trupei HOLOGRAF. Unul dintre cele mai frecventate cluburi de muzică live, ce aduce în fața publicului de fiecare dată artiști de top, nume de referință din industria muzicală autohtonă, dar și artiști internaționali, Doors Club oferă și anul acesta spațiul de care ai nevoie pentru a te simți excelent. Cu o vechime de peste 10 ani în peisajul constănțean, Doors Club păstrează tradiția evenimentelor de succes, numărându-se printre cele mai căutate cluburi din România.

Primele trupe rock apărute în România au fost trupe studentești, iar primele festivaluri ale acestui gen au fost la rândul lor studentești. Și trupa Holograf și-a pus bazele tot în perioada studenției, trecând prin mai multe etape în ceea ce privește componența, dar și influențele muzicale – în anii ’90 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern. În prezent, Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri.

„Să nu-mi iei niciodată dragostea”, pentru că… „viața are gust” și aici, și „dincolo de nori”, dar, mai ales, la Doors Club vineri, 14 octombrie.

Concertul este anunțat la ora 24:00. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului, luni-joi, între orele 12:00-17:00. Prețul unui bilet este 80 de lei. Info la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :951


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro