Compania de Librării Bucureşti, locul I în Topul Firmelor din București, la categoria „Comerț”

oct. 26th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 27 octombrie 2016, Compania de Librării București va primi din partea Camerei de Comerț și Industriei a Municipiului București diploma care certifică clasarea celui mai vechi lanț de librării din România pe locul I în Topul Firmelor din București, la categoria „Comerț”.

„Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti ne onorează şi ne bucură în acelaşi timp cu acest Premiu I pe care îl acordă Companiei de Librării Bucureşti. Eforturile de zi cu zi pe care compania noastră le face pentru a-și păstra locul pe piaţă şi pentru a dezvolta noi proiecte de viitor nu puteau fi răsplătite mai frumos decât cu acest gest făcut de breasla oamenilor de afaceri din oraşul nostru”, a mărturisit Marieta Seba, Managerul General al Companiei de Librării București.

Aflat la cea de a XIII-a ediție, proiectul „Topul Firmelor din București” care are drept scop recunoaşterea şi promovarea celor mai active firme din capitală. Laureaţii sunt stabiliţi conform unei metodologii severe şi complexe, aprobată şi aplicată unitar, la nivelul întregului sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

„Premiem perseverența Companiei de Librării București de a nu renunta la visul de a aduce cartea aproape de cititor și vă recompensăm, chiar dacă doar moral, determinarea pe care ați dovedit-o de-a lungul anilor în care v-ați depășit limitele, ați dărâmat mituri, ați schimbat mentalități și percepții, ați construit echipe solide și unite și ați zidit, cu onestitate și tenacitate, afaceri de top”, a declarat George Vodislav, Directorul General al camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Evenimentul de decernare a premiilor din cadrul proiectului „Topul Firmelor din București” va avea loc mâine, 27 octombrie 2016, începând cu ora 18.30, la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental.

Număr de vizualizări :594


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro