Asociația Istoria Artei anunță evenimentele lunii noiembrie

oct. 31st, 2016 | By | Category: Postcard

Marți, 1 noiembrie 2016, începând cu ora 18:30, Casa de cultură „Friedrich Schiller” în parteneriat cu Asociația Istoria Artei organizează un dublu eveniment: conferința publică și lansarea broșurii. Invitați: istoric de artă Oana Marinache, arh. Raluca Zaharia și fotograf Cristian Gache. Toți participanții la evenimentul din 1.11.2016 vor primi un exemplar gratuit.

asociatiaistoriaartei.blogspot.ro/2016/10/istorie-si-multiculturalitate.html

Asociația și Editura Istoria Artei în parteneriat cu Muzeul Municipiului București (Casa Filipescu-Cesianu) organizează în 2 noiembrie, începând cu ora 18:30 vernisajul expoziției „Martha Bibescu 130” în închiderea Anului cultural 2016.

asociatiaistoriaartei.blogspot.ro/2016/10/inchiderea-anului-cultural-martha.html

Asociația și Editura Istoria Artei în parteneriat cu Muzeul Municipiului București (Palatul Suțu) organizează conferință „Nadeja Știrbey, Jurnal de prințesă 1916-1919”, în data de 15 noiembrie, de la 18:30, la Palatul Suțu.

asociatiaistoriaartei.blogspot.ro/2016/10/conferinta-nadeja-stirbey-jurnal-de.html

Editura Istoria Artei va participa la standul Arhivelor Naționale ale României la Târgul de Carte de învăţătură Gaudeamus ediția 23, care va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo. Revenim cu mai multe detalii peste 2 săptămâni! www.gaudeamus.ro/

Toate evenimentele sunt gratuite și nu presupun o înscriere în prealabil.

Număr de vizualizări :1056


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro