”În orașul Bucurville”, de Carmen Tiderle

oct. 28th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 4 noiembrie 2016, ora 19.00, în ceainăria Cărturești Verona, Editura Vellant lansează o carte de poezii pentru copii, ”În orașul Bucurville”, de Carmen Tiderle.

După succesul cărții ”Pe dos, poezii cu prostii pentru copii”, Carmen Tiderle revine, la un an distanță, cu o nouă colecţie de poeme pline de viață pentru copiii zilelor noastre: ”În orașul Bucurville” – o bucurie de carte, cu aproape o sută de poezii scrise într-un stil „neserios” despre lucruri și întâmplări aparent mici care însă ascund idei mari.

Un  volum de fabule contemporane, superb ilustrate de Vali Petridean, care nu subestimează inteligența celor mici și nici cheful de copilărie al celor mari.

Număr de vizualizări :797


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro