Teatrul Arte dell’Anima anunță programul lunii septembrie

sept. 8th, 2016 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 19:30, Teatrul Arte dell’Anima anunță deschiderea stagiunii 2016-2017, cu spectacolul „Copii răi”, de Mihaela Michailov. După ce, în această vară, spectacolul a participat la Sibiu Fringe Festival 2016, FITIC – Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța, Butterfly Effect ITF Galați, Stagiunea Teatru în TVR și după ce va merge în turneu în Irlanda, la Dublin (în cadrul proiectului „Handle with care. Itinerant social theatre” al Asociației Arte dell’Anima în parteneriat cu ICR), „Copii răi” revine pe scena Teatrului Arte dell’Anima pentru a deschide stagiunea actuală.

Programul lunii septembrie 2016 mai cuprinde:

  • spectacolul „Sylvia”, de A.R. Gurney, o comedie romantică americană de mare succes
  • show-ul de improvizație „Monoscena” al trupei ImproVice

Nu în ultimul rând, Teatrul Arte dell’Anima dă startul unor noi module de cursuri de dezvoltare personală prin teatru, ce se adresează atât copiilor, cât și adolescenților și adulților. Mai multe informații despre modulele respective se pot găsi la adresa www.artedellanima.ro/, categoria Cursuri.

PROGRAMUL LUNII SEPTEMBRIE – TEATRUL ARTE DELL’ANIMA

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 19:30 (deschiderea stagiunii) – „Copii răi”

de Mihaela Michailov

Inspirat dintr-un caz real

COPII RĂI este un spectacol-manifest al generației „copy-paste”, al generației „la un click distanță”, împotriva sistemului educațional din școli, dar și de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

Regie: Geanina Hergheligiu

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 30 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Duminică, 25 septembrie, ora 19:30 – „Sylvia”, de A.R. Gurney

Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York! Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui e într-o drama tot mai mare. Cine va rezolva problemele acestui triunghi conjugal aparte?

Regie: prof. asc. dr. Alexandru Jitea

Distribuție: Oana Carmaciu / Irina Ștefan, Flavius Călin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Bălan

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 30 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Joi, 29 septembrie, ora 20:00 – Show de improvizație – „Monoscena”

Monoscena. E exact ceea ce va imaginati. O singura sugestie venita din public, un singur spatiu in care se desfasoara actiunea, o singura poveste spusa in timp real, fara salturi in timp, fara taieturi, fara plasa de siguranta. Drama, comedie, suspans, sensibilitate, si, bineinteles, totul este improvizat. Cum se întâmplă în viață!

Trupa ImproVice: Adrian Neculae, Costi Spiridon, George Dumitru, Mădălina Frățilă, Ottavio Weiscovici

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 25 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Număr de vizualizări :1000


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro