spot_img

Teatrul Arte dell’Anima anunță programul lunii septembrie

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 19:30, Teatrul Arte dell’Anima anunță deschiderea stagiunii 2016-2017, cu spectacolul „Copii răi”, de Mihaela Michailov. După ce, în această vară, spectacolul a participat la Sibiu Fringe Festival 2016, FITIC – Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța, Butterfly Effect ITF Galați, Stagiunea Teatru în TVR și după ce va merge în turneu în Irlanda, la Dublin (în cadrul proiectului „Handle with care. Itinerant social theatre” al Asociației Arte dell’Anima în parteneriat cu ICR), „Copii răi” revine pe scena Teatrului Arte dell’Anima pentru a deschide stagiunea actuală.

Programul lunii septembrie 2016 mai cuprinde:

  • spectacolul „Sylvia”, de A.R. Gurney, o comedie romantică americană de mare succes
  • show-ul de improvizație „Monoscena” al trupei ImproVice

Nu în ultimul rând, Teatrul Arte dell’Anima dă startul unor noi module de cursuri de dezvoltare personală prin teatru, ce se adresează atât copiilor, cât și adolescenților și adulților. Mai multe informații despre modulele respective se pot găsi la adresa www.artedellanima.ro/, categoria Cursuri.

PROGRAMUL LUNII SEPTEMBRIE – TEATRUL ARTE DELL’ANIMA

Sâmbătă, 24 septembrie, ora 19:30 (deschiderea stagiunii) – „Copii răi”

de Mihaela Michailov

Inspirat dintr-un caz real

COPII RĂI este un spectacol-manifest al generației „copy-paste”, al generației „la un click distanță”, împotriva sistemului educațional din școli, dar și de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

Regie: Geanina Hergheligiu

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 30 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Duminică, 25 septembrie, ora 19:30 – „Sylvia”, de A.R. Gurney

Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York! Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui e într-o drama tot mai mare. Cine va rezolva problemele acestui triunghi conjugal aparte?

Regie: prof. asc. dr. Alexandru Jitea

Distribuție: Oana Carmaciu / Irina Ștefan, Flavius Călin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Bălan

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 30 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Joi, 29 septembrie, ora 20:00 – Show de improvizație – „Monoscena”

Monoscena. E exact ceea ce va imaginati. O singura sugestie venita din public, un singur spatiu in care se desfasoara actiunea, o singura poveste spusa in timp real, fara salturi in timp, fara taieturi, fara plasa de siguranta. Drama, comedie, suspans, sensibilitate, si, bineinteles, totul este improvizat. Cum se întâmplă în viață!

Trupa ImproVice: Adrian Neculae, Costi Spiridon, George Dumitru, Mădălina Frățilă, Ottavio Weiscovici

Intrarea la spectacol se face pe bază de donație. Donație recomandată – 25 lei

Pentru a vă rezerva un loc din timp puteți suna la numărul: 0733.060.033 / 0733.060.034.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508