… Şi iată prima zi de HOP!

sept. 6th, 2016 | By | Category: Postcard

Ion Caramitru şi Corina Şuteu, Ministrul Culturii, au deschis ieri Gala HOP 2016. Preşedintele UNITER a urat bun venit tuturor profesioniştilor din lumea teatrului prezenţi la gală, baftă şi vânt prielnic concurenţilor. În discursul de deschidere, Corina Şuteu, Ministrul Culturii a evocat prezenţa constantă la Gala HOP, dar şi încrederea pe care o are în tinerii artişti.  În fiecare zi, cei 29 de concurenţi de la HOP încep programul dis-de-dimineaţă, pe malul mării, cu o încălzire kineto alături de Andrei Flaviu Fălcuşan şi continuă cu workshopul coordonat de Andrea Gavriliu – coregraf, Petre Ancuţa – actor, Tudor Lucanu – regizor şi Horia Suru – regizor, ore de lucru care se vor finaliza cu spectacolul „Ne-bun pentru această lume”, prezentat în ultima zi de Gală. Foarte importante pentru participanţi sunt întâlnirile zilnice de la ora 09.00 cu juriul, precum şi cele ale după-amiezii cu personalităţi ale culturii prezente la Costineşti. Ieri, prima întâlnire a avut-o actorul Marian Râlea, astăzi concurenţii vor discuta cu regizorul Alexander Hausvater. Miercuri, revine Corina Şuteu, ministrul Culturii, care propune tinerilor actori o dezbatere, în încercarea de a identifica aşteptările pe care le au de la sistemul în care lucrează şi cum pot contribui la îmbunătăţirea lui.

Concursul merge mai departe! Marți, 6 septembrie, îi urmărim la SECŢIUNEA INDIVIDUAL pe Cătălin Asanache, Adela Bengescu, Daniel Chirilă, Loredana Cosovanu, Bogdan Florea, Daniel Nuţă, Cosmin Teodor Pană, Alina Petrică, Eduard Cristian Trifa, Ciprian Valea, Mihaela Velicu, Andrei Radu, Andrada Fuscaş, Raluca Marina Radu, Ştefan Pavel, Maria Panainte, iar la SECŢIUNEA GRUP – spectacolul „Visul lui Ariel”, cu Florin Ionuţ Crăciun, Tudor Morar şi Marian Olteanu.

O altă noutate a acestei ediţii este expoziţia de fotografie semnată de Adrian Bulboacă,  o suită de 29 de portrete ale tinerilor concurenţi de anul acesta.

Sunteți așteptați şi marți, 6 septembrie, de la ora 17.00 să urmăriţi LIVE Gala Hop, pe www.galahop.ro, pe contul oficial de Facebook (www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Vă reamintim că puteţi să îi VOTAŢI pe cei favoriţi la finalul probelor de concurs, începând cu data de 7 septembrie, ora 21.00, până în data de 8 septembrie, ora 20.00, atunci când începe decernarea premiilor. Regulamentul de vot îl puteţi consulta pe site-ul nostru: www.galahop.ro.

Aici puteţi vizualiza o primă galerie foto a zilei de ieri:

galahop.ro/foto-gala-hop-ziua-1-foto-maria-stefanescu/

ORGANIZATORI:

UNITER

Vox Maris Grand Resort Costineşti

PROIECT CULTURAL FINANŢAT DE:

Ministerul Culturii

COPRODUCĂTOR:

Societatea Română de Televiziune

SPONSOR PRINCIPAL:

MOL România

SPONSORI:

SILVA

Stage & ShowTech

Fundaţia A.E.F – Arbitrii eleganţei

VĂZUT DE:

Radio Guerrilla

PARTENERI:

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti

TIFF – Festivalul Internaţional de Film Transilvania

MyStage

PARTENER DE TRADIŢIE:

SRR – Societatea Română de Radiodifuziune

PARTENERI MEDIA:

mediaTRUST

Ziarul Metropolis

Yorick

RoEvents

Număr de vizualizări :658


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro