Se lansează noile abonamente la Sala Radio

sept. 5th, 2016 | By | Category: Postcard

Luni, 5 septembrie 2016, se pun în vânzare abonamentele pentru stagiunea toamnă-iarnă a Orchestrelor şi Corurilor Radio, care se întorc în forţă cu o serie de concerte pe placul oricărui meloman! Fie că sunteţi genul clasic sau modern, dacă iubiţi muzica de calitate, atunci cu siguranţă veţi agrea oferta de la Sala Radio, de la clasic, la jazz şi până la armonii corale ! Vedete ale scenei româneşti şi internaţionale vor fi din nou prezente pe scena Sălii Radio. Pe 19 şi 20 septembrie, primele evenimente camerale sunt recitalul extraordinar Vioara lui George Enescu şi concertul şi lansarea de album Editura Casa Radio – ArgEnTango „Piazzolla o poveste autentică”- Live la Sala Radio. Stagiunea simfonică se deschide cu un concert aniversar Leontina Văduva şi invitaţii ei, pe 7 octombrie, dirijor al Orchestrei Naţionale Radio fiind Gabriel Bebeşelea. Vor reveni pe parcursul toamnei mult aşteptatele turnee Duelul Viorilor, Flautul fermecat, Vă place… Un alt moment de vârf al sezonului este pe 21 octombrie, când celebrul David Grimal va putea fi ascultat în Concertul pentru vioară şi orchestră de Brahms alături de Orchestra Naţională Radio. Iar evenimentele nu se opresc aici.

Achiziţionând un abonament la concertele de la Sala Radio, aveţi acces la toate recitalurile camerale, concertele Orchestrei Naţionale şi Orchestrei de Cameră Radio, dar şi la concertele Big Band-ului Radio din stagiunea acestei toamne de la Sala Radio.

Sunteți așteptați  din 5 septembrie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Programul este :

– de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

–  în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

–   în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2016):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 515 lei
– categoria a II-a – 412 lei
– categoria a III-a – 309 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 309 lei
– categoria a II-a redus – 247 lei

Preturi bilete la concerte şi recitaluri:

– Bilete pentru concertele simfonice, populare şi corale (Orchestra Nationala Radio,  Orchestra de Camera Radio, Orchestra de Muzică Populară Radio şi Corul de Copii Radio)

categ. I – 30 Lei

categ. a II-a – 25 Lei

categ. a III-a – 20 Lei

Elevi, studenţi, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 12 lei

– Bilete pentru jazz  si coral (Big Band-ul Radio, Orchestra de Muzică Populară Radio şi Corul Academic  Radio)

categ. I – 20 Lei

categ. a II-a – 15 Lei

categ. a III-a – 10 Lei

Elevi, studenţi, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 6 lei 

– Recitaluri camerale

categ. I – 20 Lei 

categ. a II-a – 15 Lei

categ. a III-a – 10 Lei

Elevi, studenţi, pensionari (doar locuri din zonele de categ a III-a) – 6 lei 

– Concerte si recitaluri extraordinare

categ. I – 50 Lei

categ. a II-a – 40 Lei

categ. a III-a – 30 Lei

Elevi, studenţi, pensionari (doar locuri din zonele de categ. a III-a) – 18 lei

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Număr de vizualizări :1382


One Comment to “Se lansează noile abonamente la Sala Radio”

  1. Ioana spune:

    Excelent! Chiar asteptam sesiunea de toamna!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro