Recital Maxim Belciug, la Teatrul de Artă Bucureşti

sept. 7th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 10 septembrie 2016, ora 20.15, în sala de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti, din str. Str. Sfântul Ștefan nr.21, va avea loc concertul GUITARRA AZUL. Aşa cum există zile verzi şi vise sângerii, tot aşa există şi o muzică albastră. Cu care, din păcate, nu ne întâlnim prea des. Tocmai de aceea, nu veţi rata concertul de sâmbătă, când Maxim Belciug revine, în deschiderea stagiunii, pe scena Teatrului de Artă Bucureşti, cu chitara sa senină, cu sonorităţi albastre, de lumină.

Dacă aţi avut deja prilejul de a-l vedea pe Maxim Belciug în concert, atunci stiţi despre ce este vorba: carismă şi căldură, un sunet adaptat la ritmul inimii şi un firesc al viersului pe care numai perfecta stăpânire a tehnicii îl poate da. Şi un repertoriu enorm, ce nu lasă loc saţietăţii. Astfel, revederea va fi cu atât mai plăcută. Dacă însă aceasta va fi prima întâlnire, atunci pregătiţi-vă pentru un spectacol simplu, la scară umană. Şi veniţi cu inima deschisă, lăsând muzica albastră să vă încălzească spiritual. Şi mai ales, cum avertiza chiar Maxim Belciug, nu vă agăţaţi de material, acesta se destramă.

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari)
Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete și Eventim.ro
Rezervări: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro

www.teatruldearta.ro

www.youtube.com/watch?v=zVQic7Vhv88

Număr de vizualizări :1324


One Comment to “Recital Maxim Belciug, la Teatrul de Artă Bucureşti”

  1. Ioana spune:

    Nu il cunosc, dar as veni la concert. Dupa cum scrieti, este o experienta placuta!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro