Expoziția „Basarabia în perioada Primului Război Mondial”

sept. 22nd, 2016 | By | Category: Eveniment

Marți, 27 septembrie 2016, la ora 11.00, în incinta Centrului de Istorie și Cultură Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Centrul de Istorie și Cultură Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, organizează expoziția „Basarabia în perioada Primului Război Mondial” pentru a marca 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.

Expoziția cuprinde o serie de documente, mărturii și fotografii inedite, extrase din arhivele existente în Republica Moldova și Federația Rusă, referitoare la situația teritoriului basarabean în perioada 1914-1918. Perioada de expunere: 27 septembrie  – 20 octombrie 2016.

Număr de vizualizări :868


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro