Desenează, scrie povești, fă-ți prieteni, la Fundația Calea Victoriei

sept. 27th, 2016 | By | Category: Postcard

Îți place să scrii scurte texte, în agenda ta, impresii și idei ingenioase? Desenezi la întalniri, faci schițe și unele îți ies chiar bine? Ești politicos însa nu știi chiar toate regulile când mergi la o masă simandicoasă? Vrei să îți creezi o imagine originală, atrăgătoare dar nu știi cu ce să începi?

Mergi la Fundația Calea Victoriei și vei învăța de la specialiști experimentați și simpatici tehnici eficiente și informații valoroase care să îți evidentieze calitățile și talentele. Vei descoperi mai multe despre subiectele care te pasionează, dar pentru care nu ți-ai făcut timp până acum.

Lasă în urmă agitația și responsabilitățile de la serviciu și rezervă-ți serile doar pentru tine: alege unul dintre atelierele Fundației ca să te relaxezi și să te simți cu adevărat împlinit:

din 4 Octombrie, ora 19:00, 3 ședințe

din 7 Octombrie, ora 19:00, 7 ședințe

din 8 Octombrie, ora 19:00, 4 ședințe

din 14 Octombrie, ora 19:00, 4 ședințe

din 17 Octombrie, ora 19:00, 6 ședințe

din 21 Octombrie, ora 19:00, 5 ședințe

din 26 Octombrie, ora 19:00, 3 ședințe

Înscrierile la ateliere se fac la contact@victoriei.ro.

Pe lângă atelierele de mai sus vei găsi în programul Fundației și alte cursuri utile și atrăgătoare. Ca să afli mai multe detalii despre acestea intra pe www.victoriei.ro

Locul de desfășurare: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (aproape de Rondul Pache Protopopescu / Izvorul Rece).

Număr de vizualizări :1056


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro