”Întâlnire periculoasă”, de Meredith Wild

sept. 16th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

În colecţia Eroscop a editurii Trei a apărut volumul ”Întâlnire periculoasă”, de Meredith Wild. Traducere din engleză de Ana Dragomirescu.

Descoperă primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superbă de dragoste – şi multe altele…

Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învaţă de timpuriu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absolvire, se trezeşte în faţa unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desfiinţa debutul în lumea afacerilor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.

Arogant şi fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câştige încrederea şi s-o facă să renunţe la prudenţă, chiar dacă asta înseamnă să renunţe el însuşi la nevoia de a deţine controlul în orice situaţie.

„Pentru aceia care adoră Cincizeci de umbre ale lui Grey– această serie e minunată.” – Heroes and Heartbreakers

„Seria Hacker e o călătorie în lumea tehnologiei, presărată cu secrete, minciuni şi vicii. Odată ce începi primul volum, vrei să le citeşti pe toate celelalte.” – Art, Books & Coffee

Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times şi USA Today. Locuieşte pe coasta Floridei, împreună cu soţul şi cei trei copii. Spune despre sine că este dependentă de tehnologie, că-i place whisky-ul şi că e o romantică incurabilă.

Când nu trăieşte în lumea imaginară a personajelor sale, poate fi găsită pe www.facebook.com/meredithwild .

Număr de vizualizări :1312


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro