O.G. Arion lansează ”Te voi găsi”- al doilea volum al seriei Nemuritor

aug. 1st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 7 septembrie 2016,  ora 18.30, la Teatrul de Artă (Str. Sf. Ștefan nr.21, București), autoarea O.G. Arion și Editura Librex Publishing vă invită la lansarea celui de-al doilea volum al seriei ”Nemuritor”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Pentru a vă anunța participarea accesați link-ul de mai jos:

www.facebook.com/events/928987480581453/

Despre autoare:

Fiecare dintre noi poate deveni protagonistul unei aventuri incredibile. Acesta se pare că este principiul de la care a pornit autoarea în momentul în care şi-a construit personajele , făcându-le să traiasca si să evolueze în această fantezie urbană.

Născută şi crescută într-o familie conservatoare şi cu principii riguroase, dar având în acelaşi timp experienţa unei copilării pe care ea însăşi o descrie ca fiind “magică”, O. G. Arion surprinde în paginile cărţii sale, prima dintr-o serie intitulată “Nemuritor” , o lume fantastică şi misterioasă, populată de creaturi magice, creaturi pe care nu o dată ne-am fi dorit să le putem întâlni în viaţa reală. Combinaţia interesantă dintre realitate şi fantezie, acompaniată de umorul debordant şi de schimbările dramatice de situaţie fac din “Ultimul viking” o lectură captivantă şi savuroasă.

Deşi a terminat Facultatea de Drept, autoarea nu a profesat decât foarte puţin, preferând o viaţă boemă, motivată de satisfacţii personale unei cariere în mediul juridic şi acceptând provocări profesionale dintre cele mai neobişnuite, ca de exemplu postul de decorator floral sau cel de manager de cafenea.

În prezent locuieşte în Bucureşti împreună cu soţul său şi cu cele două pisici – Tomi şi Nera – care, aşa cum ne-a mărturisit vor fi personajele centrale ale unui nou proiect şi anume o carte pentru copii.

serianemuritor.wordpress.com

Număr de vizualizări :1321


One Comment to “O.G. Arion lansează ”Te voi găsi”- al doilea volum al seriei Nemuritor”

 1. Oana Arion spune:

  Precomanda „Te voi gasi” de Oana Arion si vei primi cartea cu autograf.
  Titlul este disponibil la precomanda. Livrarile se vor efectua incepand cu data de 8 septembrie.
  https://www.librex.ro/fictiune/te-voi-gasi-seria-nemuritor-vol-2.html
  https://www.librex.ro/fictiune/ultimul-viking-seria-nemuritor-vol-1.html
  Va astept cu drag la lansare.
  Oana Arion

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro