Festivalul de literatură „Vasile Lucaciu”, ediția a XX-a

aug. 22nd, 2016 | By | Category: Postcard

În perioada 3­-4 decembrie 2016, comuna Cicîrlău din judeţul Maramureş organizează a XX­-a ediţie a Festivalului naţional de literatură „Vasile Lucaciu”. Se acordă şapte premii, în valoare totală de 2.000 lei (500 lei, 2×300 lei, 2×250 lei, 2×200 lei). Juriul este alcătuit din critici literari din Baia Mare, Bistriţa, Cluj-Napoca, Satu Mare şi Zalău.

Tinerii scriitori care n­-au debutat încă editorial sunt invitaţi să trimită în concurs 20 de poezii şi/sau 20 de pagini de proză (cu diacritice) la adresa de e­-mail: festivalulvasilelucaciu@yahoo.com, până la data limită de 31 octombrie 2016.

De asemenea, o scurtă autobiografie literară şi datele de contact. Nu­-i nevoie de fotografie şi nici de motto.

Câştigătorii vor fi invitaţi să participe la manifestările festivalului, cheltuielile de cazare şi masă fiind suportate de organizatori (Consiliul Local Cicîrlău, Consiliul Judeţean Maramureş şi Fundaţia culturală „Vasile Lucaciu”).

Număr de vizualizări :834


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro