Seri de jazz la mall, toată vara

iul. 2nd, 2016 | By | Category: Eveniment

În fiecare joi, vineri și sâmbătă, pe toată durata verii, în intervalul 19:00-21:00,  bucureștenii sunt invitați să ia parte la o serie de concerte jazz în aer liber, la mall-ul din Cotroceni. Evenimentele se vor desfășura în zona teraselor de la intrarea Far. Nume sonore ale momentului dar și tineri artiști excepționali vor interpreta în fiecare week-end standarde de jazz internațional și teme de improvizație acordate sezonului. Intrarea va fi liberă. Prima serie de concerte a stagiunii „AFI Fan Jazz” s-a desfășurat în perioada 23 – 25 iunie 2016 și s-a bucurat de un succes neașteptat în fața publicului aflat la terase, dar și pentru trecătorii care au fost luați prin surprindere de inițiativa organizatorilor. Au concertat Alexandru Arcuș – saxofon și Ciprian Pop – chitară. În week-end-ul 30 iunie- 2 iulie 2016 vor concerta artiștii Albert Tajti, Alexandru Şveţ și Alexandru Coti la pian și Alexandru Arcuș la saxofon alături de Ciprian Pop la chitară.

Cu scopul de a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – prin programul „Oportunități la tine acasă” dedicat tinerilor artiști din România, cu rezultate remarcabile la concursurile naționale și internaționale.

„În perioada verii, ne dorim să le oferim clienților noștri un cadru plăcut și relaxant, în care să se desprindă pentru câteva momente de rutina zilnică. De aceea, îi așteptăm la terasele din AFI Palace Cotroceni, unde vor avea ocazia să asculte live muzică jazz și să se bucure de băuturi răcoritoare, în compania celor dragi.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Pe toată durata verii, bucureștenii sunt invitați la mall să descopere numeroase oferte de relaxare și de petrecere a timpului liber, atât în incinta mall-ului, cât și la terasele deschise la cele două intrări – Galaxy și Far.

Număr de vizualizări :1233


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro