Maria Răducanu și Maxim Belciug, la ”Zilele Unteatru”

iul. 29th, 2016 | By | Category: Eveniment

Duminică, 31 iulie 2016, Zilele Unteatru vă invită la concert. La ora 17:00, Maria Răducanu și Maxim Belciug urcă împreună pe scenă pentru a-și adăuga cântecele la sărbătoarea celui mai grăitor fenomen teatral apărut în ultimii ani în spațiul independent de la noi. Un concert pe care afișul îl preludează cu un vers de Maiakovski: “Scripco, ştii ceva? Hai să trăim împreună! Ce zici mata?”

Așadar duminică, dacă reușiți să vă scuturați de toropeală și veniți după-amiază la Unteatru, există toate şansele să plecați împreună cu Maria Răducanu și Maxim Belciug într-o odisee spre centrul simțirii, cu o chitară “și ceva nervi”. Și, cum scria Matei Florian cu multă vreme în urmă, “nu ştiu cîţi dintre dumneavoastră sînt pregătiţi pentru o astfel de călătorie. Ce ştiu însă cu siguranţă este că în astfel de drumuri e bine să te lepezi de orice fel de griji şi complicaţii şi că, pînă una-alta, tihna pe care ţi-o poate dărui o muzică bună este cea mai lenevoasă şi plăcută cale înspre acolo. Şi nu trebuie să fii neapărat expert în lene tihnită ca să ştii că nici un medicament din lume nu se compară cu remediul simplu-complicat al unei voci şi al unei chitare care povestesc ceva despre morile de vînt. Iar atunci cînd cei care îţi cîntă sînt Maria Răducanu şi Maxim Belciug poţi să fii sigur că vei asculta măcar o poveste bine spusă.”

Concertul începe la ora 17.00 și are loc duminică, 31 iulie 2016, în noul spațiu Unteatru din str. Sfinţii Apostoli 44, Bucureşti. Informații și rezervări:  0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro.

www.youtube.com/watch?v=2fn6zrjrhkY

Între 28 iulie și 4 august, teatrul Unteatru își serbează ziua de naștere cu 7 zile de spectacole, premiere, concerte, vernisaj de fotografie, târg de design și o terasă plină cu actori și prieteni ai teatrului. Un micro-festival de sărbătoare, pe care Andrei și Andreea Grosu îl oferă publicului cu care și-au împărțit ultimii 6 ani din viață. Programul comlet al festivalului poate fi găsit aici: www.facebook.com/events/303504203329764/

Număr de vizualizări :1260


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro