Concert Ducu Bertzi la White Horse, în Costinești

iul. 26th, 2016 | By | Category: Eveniment

Joi, 28 iulie 2016, ora 22.00, White Horse Rock’n Roll Costinești vă invită la un emoționant concert de vară – Ducu Bertzi & Friends. Ducu Bertzi & Friends este un proiect nou (lansat în primăvara lui 2015), care reia anumite piese ce l-au consacrat pe artist, dar include și melodii noi, într-un format și sound inedite. Alături de Ducu Bertzi urcă pe scena de la WHITE HORSE ROCK’N ROLL COSTINEȘTI: Tavi Iacob (keybords) și Neculae Constantin (chitară și voce) – o frumoasă „reprezentare națională”: artiști din trei zone diferite ale țării, un mariaj fericit al geografiei muzicale: Maramureș (Ducu Bertzi), Oltenia (Tavi Iacob) și Moldova (Lae Constantin).

Intrarea este liberă! Info la tel.: 0763 66 16 22

White Horse Rock’n Roll din Costinești – o oază de tinerețe și muzică bună, locul în care Ducu Bertzi își regăsește frumoșii ani ai libertății creatoare:

Să fiu tânăr, la Costinești, când răsare soarele!” – vezi interviul cu Ducu Bertzi (www.doorsclub.ro/interviews)

Număr de vizualizări :1063


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro