A apărut primul număr al revistei cultural-artistice “Vox Authors”

iul. 20th, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 31 iulie 2016, sub egida Bibliocărți, va fi lansat primul număr al revistei cultural-artistice „Vox Authors”. Aceasta este o amplă revistă cultural-artistică, fondată de Roberto Kuzmanovic în anul 2016, cu apariție bianuală, independentă de orice influență sau interes, distribuită gratuit, menită să susțină și să promoveze cultura în țară, dar și peste oceane, într-un mod creativ.

„Editarea și publicarea unei ample reviste cultural-artistice sau a unui supliment altfel spus, în aceste vremuri mi s-a părut o reală provocare, dar satisfacția reușitei este nemărginită, rezultatul câștigându-și demnitatea de a fi la loc de cinste în bibliotecile digitale tuturor care-i apreciază textele, informațiile și utilitatea, neexistând limite de vârstă sau poziționare geografică pentru cititor.”

„Ne-am dorit ca această publicație să fie clădită cu creațiile unor oameni simpli, frumoși și cu valoare considerabilă, majoritatea incontestabilă (chiar dacă nu au încă un renume), care au ales să împărtășească cu dumneavoastră frânturi din operele lor, opinii, picturi, informații vrednice de interes din lumea literară, recomandări și alte tâlcuiri pe care vă las să le devorați singuri. Nu promitem nimic, nu avem așteptări de la cititori, nu ne încadrăm în tipare discutabile pentru unii, regulă pentru alții, dar ne facem treaba cuminți în limita posibilităților. Vă înștiințăm când, unde și cum va fi distribuit următorul număr, de regulă, apariție bianuală care poate fi procurată gratuit prin intermediul bibliocarti.com. Mulțumiri speciale tuturor care au sprijinit și contribuit la publicarea acestei reviste.” (din editorialul revistei).

Revista se găsește și aici: bibliocarti.com/wp-content/uploads/2016/07/Revista-cultural-artistica-Vox-Authors-nr-1-2016.pdf

Număr de vizualizări :1185


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro