Trupa Crowd Control, la Festivalul Internațional de Muzică „SunBeat”

iun. 14th, 2016 | By | Category: Postcard

În perioada 23-25 iunie 2016, în Rezervația Naturală Yarden din zona de nord a Galileei, va avea loc Festivalul Internațional de Muzică ”SunBeat”. Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența trupei românești de electro-fusion Crowd Control în cadrul programului internațional al festivalului. Aceștia vor susține un concert, pe scena Tropical Stage, în data de 23 iunie 2016, ora 17:30, în Rezervația Naturală Yarden.

Bilete: www.goshow.co.il/show/2846/7491

Crowd Control este un proiect sonic bucureștean de electro-fusion care invită publicul, cu fiecare performance, într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, indietronica, 8-bit music și dub.

Membrii trupei sunt: Intimidatah – vocal, spoken-word, Răzvanescu – sintetizatoare, pian, și Coshmelin – tobe și percuție.

Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, Game Over și Select Start și un al treilea, Loading Please, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. În palmaresul lansărilor se adaugă un album de remixuri Game Over Remixed (pe care apar DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live Game Start Please.

Au concertat alături de diferite trupe eclectice ale scenei locale: Rodion G.A, Electric Brother, Șamanul Mut, Travka, SHESDEAD, Baba Dochia, Fine Its Pink, Iordache, Harlequin_Jack, Violent Monkey, Poetrip, Brother Tzuc, Indie Jules, Moebius, Eddie Neuman, Inward String, Călin și Orchestra Extraterestră.

Cel mai nou EP Crowd Control, Loading Please, a fost numărul unu în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.

Mai multe detalii despre trupă: crowdcontrolro.bandcamp.com/

Festivalul Internațional de Muzică SunBeat are loc anual din 2010 și reunește cele mai bune trupe și voci din domeniul muzicii electronice și fusion din Israel și din străinătate. Pe toată durata festivalului au loc concerte pe scena special amenajată pentru acest eveniment, precum și master classes și ateliere care se adresează atât publicului tânăr, cât și familiilor. Scopul principal al festivalului este de a crea o platformă pentru schimburile interculturale și intermuzicale, un spațiu cultural în care tradiția și rădăcinile muzicale clasice întâlnesc pe scenă muzica secolului XXI.

Alături de România, la ediția 2016, vor participa trupe și artiști din Turcia (Baba Zula), Cuba (La Dame Blanche), Ghana (Pat Thomas), Germania (Freak), alături de artiști și DJ din Israel, precum: Yemen Blues, Buttering Trio, Lucille Crew, Shai Tsabari, Liraz, Gili Yalo, Shtuby, Tigris, Onogana, Forest, Tzlil, Beta Zink, Yossi Fine, Zaaluk, Aveva, Ori Bankhalter, Echo, Kolot Me Africa, DJ Noa Argov, DJ Gili Yosef, etc.

Detalii suplimentare și programul complet al festivalului: sunbeatfestival.com/

Număr de vizualizări :702


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro