Top vânzări Herald la Bookfest 2016

iun. 8th, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Editura Herald a fost prezentă în acest an la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, ediţia 2016, cu peste 350 de titluri și diverse noutăți editoriale. Ca în fiecare an, cititorii prezenți la târg au fost atrași de titlurile prezentate la standul Herald, titluri care acoperă o paletă largă de domenii: de la autoeducare, dezvoltare personală și spirituală, până la știință, psihologie și filosofie.

Pe primul loc se află „În căutarea ființei”, scrisă de G.I. Gurdjieff. Lansarea volumului a avut loc duminică, invitații fiind Mambet Cantemir (președinte al Institutului Gurdjieff din România) și Bogdan Brumă (traducător).

Pe locul doi s-a poziționat cartea „Un palid punct albastru ”, de Carl Sagan, la lansare fiind prezenți Anca Bontaş (profesor de biologie si vicepreședinte ASUR), Cristian Român (jurnalist de știință), discuția fiind moderată de Alexandru Anghel (senior editor Herald).

Peregrin în centrul lumii”, cel mai recent volum lansat de scriitorul Vasile Andru,  a ocupat locul trei în topul celor mai bine vândute cărți

Volumele „Tratat despre toleranță”, de Voltaire și „Anatomia melancoliei”, de Robert Burton, s-au bucurat totodată de un real succes, completând topul preferințelor cititorilor Herald.

Număr de vizualizări :831


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro