StartPoint Prize 2016, la Victoria Art Center

iun. 27th, 2016 | By | Category: Eveniment

Marți, 28 iunie 2016, de la ora 19.00, la Victoria Art Center din București are loc vernisajul expoziției StartPoint Prize 2016, ce prezintă o selecţie a celor mai bune proiecte realizate în 2016 de absolvenţi ai universităţilor de artă din România. Un juriu desemnat de organizatori va alege participantul la faza finală ce va avea loc la Centrul pentru artă contemporană DOX în Praga.
Competiţia StartPoint Prize (http://www.startpointprize.eu/) este deja la a paisprezecea ediție şi are ca scop selectarea celor mai bune proiecte ale absolvenţilor din academiile şi universităţile de artă din Europa, creând în acelaşi timp o platformă pentru viitoare colaborări între tinerii artişti.

Artiști: Roxana Tănase, Roland Twotimes, Sabina Elena Dragomir, Florina Drăguș, Mihaela Mihalache, Paula Oneț, Raluca Mărgescu, Ionuț Ștefan.

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro