Spectacolul „Nopți albe”, producție UNATC 2016, în stagiunea ”Teatru în TVR”

iun. 14th, 2016 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 iunie 2016, ora 20:30, în incinta TVR (intrarea prin strada Ermil Pangratti, nr. 8 – 10), spectacolul „Nopți albe” de F.M. Dostoievski, producție UNATC 2016, va fi prezentat în stagiunea ”Teatru în TVR”.

Rezervările de locuri se fac la adresa de e-mail – rezervari.unatc@gmail.com – până în ziua spectacolului „Nopți albe”, ora 14:00.

Accesul la spectacol este permis doar pe baza invitației care trebuie prezentată la intrarea Pangratti, în format tipărit. Invitațiile vor fi primite nominal, prin e-mail.

Număr de vizualizări :694


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro