Serile animate care te inspiră: Școli de Vară la Fundația Calea Victoriei

iun. 8th, 2016 | By | Category: Postcard

Aventurează-te în serile lungi și răcoroase de vară în domenii seducătoare, pentru a descoperi noi perspective asupra realității: numerologia, improvizația, astronomia, mindfulness, civilizația europeană sau povestile marilor doamne ale României. Bucură-te de seri cu întâlniri memorabile la Școlile de Vară de la Fundația Calea Victoriei, pe strada Popa Soare nr. 40, într-un cartier cochet din Bucureștiul lui Eliade.

Se deschide programul estival cu următoarele Școli de Vară:

Atelierul de NUMEROLOGIE, (13 -16 iunie), cu Geo Pana, Life&Career Coach, care te va ajuta să afli secretele și simbolistica numerelor, care sunt vibratiile unor cifre și cum putem folosi aceste informații în favoarea noastră.

LIMBAJUL CORPULUI: Inițiere în pantomimă și improvizație, (21– 23 iunie), susținut de Alexandru Pribeagu, actor pasionat, talentat și expresiv. Participă la acest curs și dezvoltă-ți limbajul corpului și invată cum să citești mesajele ascunse în gesturile celor din jur.

Școala de vară de ASTRONOMIE, (21 – 24 iunie), susținută de Adrian Sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Explorează cerul înstelat de vară, descopera povestile planetelor și urmărește miscările corpurilor cerești.

MINDFULNESS: Introducere în arta de a trăi conștient, (27 iunie – 1 iulie), susținut de Anca Coman, trainer pasionat de Mindfulness. Explorează un nou mod de a percepe realitatea, inițiază-te în arta de a trăi conştient pentru a ști cum să fii în armonie cu tine şi cu lumea exterioară.

DESCOPERĂ CIVILIZAȚIA EUROPEANĂ prin 50 de capodopere, (27 iunie – 1 iulie), susținut de Monica Neațu, charismatic istoric și cercetător al mentalităților. Descifrează istoria cotidiană și marile aventuri ale spiritului european, admirând 50 de opere celebre create în 14 secole: minunate picturi, mozaicuri, tapiserii, fresce și monumente de arhitectură.

FEMEILE CELEBRE ALE ROMĂNIEI, în 28 și 30 iunie, susținut de Anita Sterea, istoric pasionat de secretele Bucurestiului. Inspiră-te din poveștile unor doamne inteligente și curajoase din secolele XIX și XX, celebre în țara și în străinătate, modele și muze pentru doamnele din zilele noastre.

Pentru detalii și informații vizitează site-ul Fundației Calea Victoriei: www.fundatiacaleavictoriei.ro, sau sună la 0735 863 846/ 021-321.30.2.

Înscrieri la contact@victorie.ro.

Număr de vizualizări :797


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro